Veterinärfoder vid led- och rörlighetsproblem hos hund Veterinärfoder ska endast ges på inrådan från din veterinär. Hos oss får du kostnadsfri rådgivning inför ditt foderköp. Kontakta oss med dina frågor på kundtjanst@arkenzoo.se. Du kan även vända dig till någon av våra duktiga veterinärer på Vettris veterinärkliniker, du hittar din klinik och kontaktuppgifter på www.vettris.se. Genom att köpa denna produkt bekräftar du att ditt djur är undersökt av veterinär som rekommenderat användning av d Visa fortsättningen

Veterinärfoder vid led- och rörlighetsproblem hos hund

Veterinärfoder ska endast ges på inrådan från din veterinär. Hos oss får du kostnadsfri rådgivning inför ditt foderköp. Kontakta oss med dina frågor på kundtjanst@arkenzoo.se. Du kan även vända dig till någon av våra duktiga veterinärer på Vettris veterinärkliniker, du hittar din klinik och kontaktuppgifter på www.vettris.se.

Genom att köpa denna produkt bekräftar du att ditt djur är undersökt av veterinär som rekommenderat användning av detta foder. Så länge ditt djur äter veterinärfoder rekommenderas veterinärbesök minst var sjätte månad för hälsoundersökning. Uppsök omgående veterinär om djurets hälsotillstånd försämras under tiden du ger veterinärfoder.

Veterinärfoder vid led- och rörlighetsproblem hos hund

Veterinärfoder för hundar med försämrad ledhälsa eller rörlighetsproblem. Friska och rörliga leder gör att din hund kan gå, springa, leka och hänga med på dagliga aktiviteter som ni båda mår bra av och uppskattar. Om din veterinär rekommenderar att du utfodrar din hund med en diet som stödjer leder och rörlighet är det viktigt att du följer veterinärens utfodringsanvisningar. Veterinärfoder för led- och rörlighetsproblem innehåller mineraler som är viktiga för en god broskhälsa; zink, koppar och mangan. Även antioxidantkomplex finns i foder som stödjer immunförsvaret och förhindrar ett för tidigt cellåldrande. I vissa foder finns också grönläppad mussla som kan förbättra kliniska symptom på sjukdomar i lederna. Grönläppad mussla innehåller glykosaminoglykaner och omega 3-fettsyran eikosatetraensyra (ETA) som har en antiinflammatorisk effekt på lederna.

Tecken på att din hund har besvär med leder och rörlighet

  • Hunden verkar stel och har svårt att resa sig upp
  • Ovillig att gå i trappor eller minskad leklust
  • Hunden är ostadig och vinglig när den utför sina behov
  • Hunden verkar känna obehag eller smärta vid beröring på vissa delar av kroppen

Kontakta din veterinär omedelbart om du misstänker att ditt djur har ont i kroppen eller lider av led- och rörelseproblem.

2018-02-23
829,00 kr
829,00 kr
  • På lager.
  •