Om Arken Zoo

Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja som erbjuder det bästa för dig och ditt djur. Vårt sortiment är noga utvalt och innehåller allt ditt husdjur kan tänkas behöva. Sortimentet är brett och prisvärt och du hittar välkända varumärken av högsta kvalitet. Förutom ett stort antal fysiska butiker från norr till söder har vi en gedigen e-handel. I e-handeln får du samma goda service, lika brett sortiment och samma kunskap som i våra butiker. Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration.

Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept, Musti Group, med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Sortiment

Du kan lita på att produkter du köper hos Arken Zoo lever upp till dina och ditt husdjurs krav. Hos oss finns produkter för:

Hund
Katt
Smådjur
Fisk
Fågel

Full service, trygghet & goda råd

Arken Zoo grundades 1987 och har alltså över 30 års erfarenhet i branschen. Därför kan du alltid vara säker på att vi erbjuder det bästa till dig och ditt husdjur.

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Genom rätt kunskap och bra service kan du lita på att du får det du förväntar dig av oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor eller behöver rådgivning.

I flera av våra butiker hittar du Arken Zoo Djurhälsa och/eller Arken Zoo Veterinärkliniker. Arken Zoo Djurhälsa är Nordens största hundfrisörkedja. I våra salonger får ditt husdjur en underbar spa-upplevelse. Duktiga hundfrisörer erbjuder trimning, klippning, bad, kloklippning och utredning av tovor.

Arken Zoo Veterinärkliniker är en kedja av veterinärkliniker med engagerad personal i moderna, trivsamma lokaler. Klinikerna erbjuder allt från rådgivning till vaccinationer, medicinska behandlingar och kirurgi.

Ett härligt butiksbesök

Vårt mål är att det ska vara roligt för dig som kund att besöka Arken Zoo. Våra medarbetare har spetskompetenser inom olika områden och brinner för att få dela sin kunskap med dig. Tveka inte att ställa frågor om du undrar något. För att stärka banden med dig som kund och mellan dig och ditt husdjur arrangerar vi både lokala och rikstäckande event, t ex. hundpromenader och valpträffar. Hör med din närmsta butik om det är något på gång i din stad.

Välkommen till Arken Zoo. Vi älskar djur.