LitterKwitter

Litter Kwitters historia började med kattungen Doogie, vars ägare inte var överförtjusta i Doogies kattlåda. En dag fick ägarna den lysande idén att börja lära Doogie att använda en riktigt toalett istället. De första prototyperna var inte mycket mer än toalettsitsar med plastbitar fastskruvade, men efter att ha rådfrågat djurbeteendevetare och kattpsykologer för att säkerställa att anordningen och träningen fungerade med kattens naturliga instinkter, tog Litter Kwitter slutligen... Visa fortsättningen

Litter Kwitters historia började med kattungen Doogie, vars ägare inte var överförtjusta i Doogies kattlåda. En dag fick ägarna den lysande idén att börja lära Doogie att använda en riktigt toalett istället. De första prototyperna var inte mycket mer än toalettsitsar med plastbitar fastskruvade, men efter att ha rådfrågat djurbeteendevetare och kattpsykologer för att säkerställa att anordningen och träningen fungerade med kattens naturliga instinkter, tog Litter Kwitter slutligen form.

Tidiga prototyper för Litter Kwitter testades ihop med veterinärer och kattägare för att slutföra metodiken, innan den slutliga produkten lanserades 2005. Litter Kwitter har nu tränat över en miljon katter att använda toaletter för människor!

Så fungerar Litter Kwitter

Steg 1

I det första steget av Litter Kwitter-träningen placeras den vita sitsen på golvet som en vanlig kattlåda. När katten är van vid sitsen placeras den istället på toalettkanten.

Steg 2

I nästa steg av Litter Kwitter-träningen används en sits som har ett hål i mitten som omges av kattsand. Då står katten på kattsanden och lär sig balansera. Det här blir första gången kattens avföring hamnar i toalettstolen.

Steg 3

I det sista steget används Litter Kwitter-sitsen med det stora hålet. Då lär sig katten att kissa och bajsa direkt i toaletten medan den balanserar på alla fyra tassar på sitsen, med bakdelen över hålet.

Fördelar med Litter Kwitter

  • Litter Kwitter lär din katt att använda en riktig toalett på 8 veckor eller mindre
  • Med Litter Kwitter slipper du kattsand som sprätter ut över golvet och skräpar ner
  • Med Litter Kwitter slipper du dåliga lukter från kattlådan
  • Litter Kwitter är testad ihop med veterinärer
  • Litter Kwitter är utvecklad i samråd med djurbeteendevetare och kattpsykologer för att säkerställa att Litter Kwitter fungerar med katters naturliga instinkter
2021-01-28
549,00 kr
549,00 kr
  • På lager.
  •