GPS till Katt

Därför ska du ha GPS-halsband på din katt Om du har en utekatt kan det vara en bra idé att ha en GPS på katten. Allt som oftast kommer utekatter hem efter de har patrullerat sitt revir, men det händer även att utekatter är borta en hel dag eller flera dagar. Har du en GPS på din katt kan du se var din katt är någonstans, och hur den har rört sig tidigare. Att använda GPS på din katt gör så att du inte behöver oroa dig om katten är borta för länge, och det gör även katten tryggare eftersom du so Visa fortsättningen

Därför ska du ha GPS-halsband på din katt

Om du har en utekatt kan det vara en bra idé att ha en GPS på katten. Allt som oftast kommer utekatter hem efter de har patrullerat sitt revir, men det händer även att utekatter är borta en hel dag eller flera dagar. Har du en GPS på din katt kan du se var din katt är någonstans, och hur den har rört sig tidigare. Att använda GPS på din katt gör så att du inte behöver oroa dig om katten är borta för länge, och det gör även katten tryggare eftersom du som ägare kan komma till undsättning om den exempelvis gått vilse eller skadat sig. Ett exempel på GPS till katt är Tractive GPS som du hittar hos oss på Arken Zoo.

3 fördelar med att använda GPS till katt

  • Med en GPS till katt kan du se var din katt befinner sig när den är ute
  • Du behöver inte oroa dig för att din katt ska gå vilse eller fastna någonstans.
  • En GPS till katt kan rädda kattens liv - om den har skadat sig eller fastnat någonstans är det enkelt för dig att veta var den är.

Hur fungerar GPS på katt?

Hos oss på Arken Zoo kan du köpa GPS:en Tractive GPS till din katt. Tractive GPS är liten och lätt, och fästs direkt på kattens eget halsband. Sedan kan du, genom en app i telefonen eller genom webbläsaren på datorn, se på en karta vad din katt är. Med Tractive GPS kan du även sätta upp en gräns för hur långt bort din katt får lov att gå. Gå katten längre bort än så får du en notis i mobilen så att du kan gå och hämta tillbaka din katt. 

Vad kostar en GPS till katt?

Tractive GPS till katt som kostar 529 kr, och det är denna GPS till katt som du kan köpa hos oss på Arken Zoo. Tractive GPS är uppdaterad med 4G, laddar snabbare och batteriet räcker längre!

2023-08-01
599,00 kr
599,00 kr
  • På lager.
  •