Information om Covid-19 viruset

 

Kära kund!

Eftersom spridningen av Covid-19 viruset ökar gör vi på Arken Zoo nu följande för att göra det så säkert som möjligt att handla hos oss:

  • Vi begränsar antalet kunder i butikerna, det kan betyda att vi tillfälligt ber er vänta utanför butiken tills att det är din tur.
  • Vi ökar frekvensen på våra befintliga städrutiner, speciellt riskytor.
  • Vi rengör alla kortterminaler minst en gång i timmen.
  • Vi undviker fysisk kontakt och implementerar rekommenderade hygienrutiner. Alla anställda informeras om detta.
  • Vi uppmuntrar våra kunder att använda betalmetoden att ”blippa” sitt bankkort.
  • Vi avbryter alla schemalagda valpevenemang och hundpromenader.

För att ytterliggare minska smittspridningen vill vi att personer med symptom som feber, hosta eller problem med luftvägar avstår från att komma in i butiken precis som att vår personal inte kommer till jobbet om de har symptom. Känner du av något av detta så rekommenderar vi att du handlar via arkenzoo.se med hemleverans.

Även om vi nu undviker nära kontakt och att hälsa er välkomna med ett handslag, så uppskattar vi på Arken Zoo fortfarande att träffa och prata med er – och få saker gör oss lyckligare än att hälsa på din bästa vän!

Tack för förståelse och för att du visar omtanke.

Ändrade öppettider i vissa utav våra butiker

Vissa köpcentrum har gått ut med att de ändrar sina öppettider och då kommer våra Arken Zoo-butiker på dessa platser att följa dessa. Aktuella öppettider hittar du på din lokala butikssida.

Vi vill påminna om att vår webshop arkenzoo.se håller öppet som vanligt och vi kan på många platser i Sverige också erbjuda hemleverans direkt till dörren.

Du hittar närmaste Arken Zoo-butik här >>