HUNDTRIM & HUNDKLIPPNING

Information

Hos Arken Zoo Djurhälsa har du möjlighet att trimma eller klippa din hund hos någon av våra professionella hundfrisörer.

Vid en trimning eller klippning ingår:

 • Noggrann tvätt
 • Föning
 • Kamning och tovutredning
 • Frisering
 • Frisering av tassarna
 • Kloklippning
 • Öronrengöring

Priser

Hundens ras, tjänsten och eventuella tilläggstjänster påverkar priset. Priserna kan variera från salong till salong. Kontrollera det exakta priset när du genomför en bokning. Du hittar information om våra behandlingar och priser här »

I några av våra trim har vi elever under utbildning. De tar emot hundar till 50% rabatt på ordinarie pris. Tänk på att behandlingen kan ta något längre tid än vanligt. För att se om vi har elev i ditt närmsta trim, kolla efter Elevbehandling när du bokar din tjänst.

Att tänka på inför ett besök hos oss

Inför ditt besök hos oss finns det några saker som vi hoppas att du tänker på för att er upplevelse ska bli så härlig som möjligt.

Att tänka på:

 1. Rasta din hund innan ni kommer till oss
 2. Hos våra hundtrim finns det möjlighet att titta på när vi utför behandlingarna på din hund. Vi vill att ni alltid ska känna er trygga och veta hur behandlingarna går till. Vet du dock med dig att din vovve kan ha svårt att skiljas från matte eller husse, om så väl bara med en glasvägg, så ber vi er avlägsna er från salongen under den tid som behandlingen genomförs. Detta för att gör det enklare för våra hundfrisörer och din hund att genomföra behandlingen. Vi ringer dig så fort din hund är redo att hämtas.
 3. Har din hund stora tovor kan vi behöva klippa eller trimma mer än vad som var tänkt från början.
 4. Våra hundfrisörer utför inte analtömningar eller tandvård på din hund. Vi hänvisar dig då till veterinären. Du hittar din närmaste Vettris-klinik här >>

VAD INNEBÄR EN KLIPPNING ELLER TRIMMNING?

Det kan vara svårt att veta vilken typ av behandling som är bäst för just din hund. I vårt bokningssystem ser du tydligt vilka behandlingar som är tillgängliga för din hunds ras och också kort information om behandlingen. Här kan du även läsa mer om våra behandlingar >>

Har du eventuella frågor är du alltid välkommen att chatta med vår kunservice direkt här på hemsidan eller kontakta hundtrimsalongen direkt via telefon.

Vanliga frågor

Det finns en rad frågor som våra hundfrisörer och vår kundservice får dagligen från er kunder. Vi har därför samlat de mest vanliga frågorna här för dig att läsa >>