Hantering av personuppgifter

GDPR

Vi tar god hand om dina personuppgifter och använder dem ansvarsfullt för att kunna ge dig och ditt husdjur bästa service. Information om husdjur berörs inte officiellt av datasekretess, men för oss är den värdefull och vi handskas omsorgsfullt med den.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Även om vi i första hand är intresserade av djuren behöver vi en del information om de tvåbenta i flocken för att kunna ge er bästa service, till exempel husses eller mattes för- och efternamn, personnummer, postadress, telefonnummer och e-postadress.

Här ser du all information om vilka personuppgifter som samlas in »

Hur använder vi dina personuppgifter?

När vi har korrekt information om dig och ditt husdjur kan vi göra er vardag lättare och roligare: ni får djurvårdstips och information om aktuella erbjudanden, evenemang och förmåner som endast våra bästa vänner får. Vi kan be er testa nya produkter och skicka en födelsedagspresent åt din djurkompis... Informationen kan alltså användas bland annat till att sköta kundrelationerna och utveckla tjänsterna samt till analys och marknadsföring.

Här ser du mer detaljerat vad dina personuppgifter används till »

Du har rätt till dina personuppgifter

Du vet väl att du har rätt att till exempel se dina personuppgifter, korrigera dem, ta bort dem och begränsa hanteringen av dem. Du kan göra ändringar i dina personuppgifter genom att skicka en skriftlig begäran till adressen kundtjanst@arkenzoo.se.

Här ser du en mer heltäckande beskrivning av dina rättigheter och instruktioner för att använda dem » 

Våra andra villkor hittar du här:

Användarvillkor för webbtjänster
Avtalsvillkor för onlinebutik 
Villkor för kundklubben
Uppfödarklubb villkor