Grangers

Om Grangers Grangers är ett brittiskt varumärke som har skyddat sina kunder mot väder och vind sedan 1937. Ihop med sin passion för friluftsliv och kunskap om det oförutsägbara brittiska vädret producerar Grangers produkter som trotsar elementen och gör äventyr möjliga! Grangers är baserat i hjärtat av Derbyshire, och de är stolta över sitt brittiska arv och tillverkning. De flesta produkterna tillverkas fortfarande hemma i Derbyshire, vilket gör att Grangers har fullständig... Visa fortsättningen

Om Grangers

Grangers är ett brittiskt varumärke som har skyddat sina kunder mot väder och vind sedan 1937. Ihop med sin passion för friluftsliv och kunskap om det oförutsägbara brittiska vädret producerar Grangers produkter som trotsar elementen och gör äventyr möjliga!

Grangers är baserat i hjärtat av Derbyshire, och de är stolta över sitt brittiska arv och tillverkning. De flesta produkterna tillverkas fortfarande hemma i Derbyshire, vilket gör att Grangers har fullständig kontroll över produktionsprocessen för sina produkter och kan garantera kvaliteten.

Köp Grangers hos Arken Zoo

Hos oss på Arken Zoo hittar du bland annat en impregneringsspray från Grangers som passar perfekt till vattenavvisande och vattentäta hundkläder, men självklart även till matte och husses egna kläder! Impregneringssprayen från Grangers skyddar kläder mot väder och vind genom att återställa plaggens vattenavvisande yta. Grangers impregneringsspray är enkel att använda och är ofarlig för både dig och miljön - bara spraya på, låt torka och du är skyddad mot vädret igen.

Fördelar med impregneringssprayen från Grangers

  • Maximerar andningsförmågan
  • Återställer plagget
  • Flaskan är 100% återvunnen
  • Är Bluesign®-godkänd
  • Fri från PFC
  • Effektiv utan värmeaktivering
  • Neutral doft

Så jobbar Grangers med hållbarhet

För Grangers är hållbarhet och miljö lika viktigt som att tillverka fantastiska produktskydd. De anser att vetenskapen bakom skyddet är avgörande, och deras labbteam granskar ständigt produkternas innehåll. Grangers labbteam säkerställer att produkterna är miljömässigt ansvarsfulla, samtidigt som de håller hög kvalitet. Alla Grangers produkter är PCF-fria och de fick sin status som Bluesign® systempartner år 2007.