Black Balance

Varumärket Black Balance ägs av företaget GWS BIOTEC OU som är baserat i Tallinn, Estland. Företaget startades av Tommy, Aivis, Dainis och Valdis och i samarbete med Institute of Innovative Biomedical Technologies har de skapat produkter som är inriktade på att övervinna hälsoproblem som för närvarande saknar konventionell medicinskt botemedel. Alla Black Balance produkter tillverkas vid Institute of Innovative Biomedical Technologies som har högsta nivån av standarder för god... Visa fortsättningen

Varumärket Black Balance ägs av företaget GWS BIOTEC OU som är baserat i Tallinn, Estland. Företaget startades av Tommy, Aivis, Dainis och Valdis och i samarbete med Institute of Innovative Biomedical Technologies har de skapat produkter som är inriktade på att övervinna hälsoproblem som för närvarande saknar konventionell medicinskt botemedel. Alla Black Balance produkter tillverkas vid Institute of Innovative Biomedical Technologies som har högsta nivån av standarder för god tillverkningssed (GMP) på sin anläggning och en lång historia av användning av naturliga ingredienser för att behandla hälsorelaterade problem. Black Balance produkter har även studerats och testats av Hamilton Lab, Auctoritas, Riga Stradins Medical University Hospital, University of Latvia och Latvia University of Life Sciences and Technologies.

Köp Black Balance hos Arken Zoo

Hos oss på Arken Zoo kan du handla Black Balance kosttillskott för hund. Black Balance For Dogs är perfekt för hundar som behöver hjälp med att balansera upp sin tarmflora. Black Balance For Dogs innehåller även nyttiga fibrer som stöttar matsmältningen och främjar en god balans i hundens mage och tarm.

Om Black Balance

Black Balance är en produkt som utformats speciellt för att främja hälsan hos hundar. Det är ett kosttillskott som syftar till att stödja matsmältningen, näringsupptaget och det allmänna välbefinnandet hos hundar. Black Balance innehåller en unik blandning av ingredienser som är noggrant utvalda för att gynna hundens mag- och tarmhälsa. Det innehåller bland annat aktiva kolrester, som kan hjälpa till att rensa och avgifta magen genom att binda och avlägsna gifter och skadliga ämnen. Dessutom kan det hjälpa till att förbättra absorptionen av näringsämnen från maten hunden äter. Black Balance är också formulerad för att stödja den allmänna tarmfunktionen och balansen i tarmfloran hos hundar.

3 fördelar med Black Balance

  • Förbättar funktionens hos magen och tarmens mikrobiom.
  • Gör det enklare för kroppen att absorbera näringsämnen från mag- och tarmkanalen
  • Avlägsnar tungmetaller och fria radikaler från kroppen

 

2022-06-19
359,00 kr
359,00 kr
  • På lager.
  •