Betalning

Betalningsmetoder

Arken Zoo erbjuder direktbetalning, kortbetalning med VISA/MasterCard samt fakturering med Klarna.

Direktbetalning

Direktbetalning kan användas av dig som är ansluten till Svenska Handelsbanken, SEB, Swedbank eller Nordea. När du genomför ett köp skickas du vidare till Internetbanken för den bank du valt att genomföra köpet med. Beloppet kommer sedan dras direkt från ditt konto när du godkänner transaktionen.

Kortbetalning

Kortbetalning kan användas av dig som använder VISA eller Mastercard utfärdade av en svensk bank. Vid betalningstillfället fylls kortnummer och giltighetskod i angivna fält. När köpet är utfört reserveras pengarna på ditt konto och dras från kontot vid leveranstillfället. Korttransaktioner skyddas av den internationella säkerhetsstandarden 3D Secure, framtagen av VISA och Mastercard.

Vår betalningspartner DIBS är auktoriserad med 3D-secure och är certifierad enligt PCI (Payment Card Industry) som syftar till att öka datasäkerheten.

Faktura

Arken Zoo erbjuder fakturabetalningstjänsten i samarbete med Klarna AB. Fakturan skickas elektroniskt till den e-postadressen som du angivit vid beställningstillfället. Vid beställning mot faktura görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen via post. Vid försenad fakturabetalning tillämpar Klarna AB dels en förseningsavgift och dels en dröjsmålsränta per månad. Vi tar ingen avgift för faktura betalning.

Du har också genom Arken Zoos samarbete med Klarna möjligheten att dela upp din betalning på upp till 24 månader. Du kan självfallet när som helst betala av den återstående skulden. Se här för fullständiga villkor gällande att Dela upp betalningen.

Tänk på att vid betalning med faktura sker leveransen endast till folkbokföringsadressen. 

Du kan läsa mer om fakturabetalningstjänsten och Klarna på deras webbplats.

Återbetalning

Arken Zoo återbetalar pengar inom 20 dagar från den dag överenskommelse om återbetalning träffats. Vid överenskommelse om omleverans eller avhjälpande av fel vid reklamation återbetalar vi eventuella fraktkostnader inom 20 dagar från det att vi mottagit den reklamerade varan.

Priser

Priser anges inklusive moms. Avgifter för frakt tillkommer på köpbelopp under 500 kr. Den slutgiltiga kostnaden inklusive fraktavgift anges på kassasidan. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK).

Realisations- och kampanjvaror

Priser på kampanj- eller realisationsvaror (rea-varor) gäller till utsatt datum eller till varan har tagit slut på vårt lager. I de fall där slutdatum saknas gäller pris till vi väljer att ta bort kampanjen.