Bellylabs

Historien om Bellylabs började med en tanke om att det behövde finnas ett enklare sätt för att ta reda på om en hund var dräktig. Det finska företaget Bellylabs startade därför 2017 och idag erbjuder Bellylabs dräktighetstester för hund, tillgängliga för både uppfödare och vanliga djurägare. Genom att erbjuda ett graviditetstest för hundar möjliggör Bellylabs att djurägare snabbt och enkelt kan få svar på om deras hund väntar valpar eller inte. Köp dräktighetstest... Visa fortsättningen

Historien om Bellylabs började med en tanke om att det behövde finnas ett enklare sätt för att ta reda på om en hund var dräktig. Det finska företaget Bellylabs startade därför 2017 och idag erbjuder Bellylabs dräktighetstester för hund, tillgängliga för både uppfödare och vanliga djurägare. Genom att erbjuda ett graviditetstest för hundar möjliggör Bellylabs att djurägare snabbt och enkelt kan få svar på om deras hund väntar valpar eller inte.

Köp dräktighetstest från Bellylabs från Arken Zoo

Bellylabs dräktighetstest mäter hormonet relaxin som är närvarande när hunden är dräktig och därför är en pålitlig biomarkör för att fastställa hundens dräktighet. Bellylabs dräktighetstest har genomgått tester och valideringar för att säkerställa dess tillförlitlighet och noggrannhet. Enligt Bellylabs själva har testets noggrannhet uppmätts till 96%. Bellylabs har utfört tester på olika hundraser och hundstorlekar för att säkerställa att deras produkt fungerar oavsett ras och storlek. Detta inkluderar tester på över 30 olika hundraser, och hundstorlekar som varierar från 3 kg till 80 kg.

Så underlättar Bellylabs för uppfödare och djurägare

Genom att erbjuda enkla och tillförlitliga dräktighetstester för hundar strävar Bellylabs efter att underlätta för hundägare och uppfödare att få snabba och pålitliga svar angående hundens dräktighet. Bellylabs produkter kan bidra till att minska osäkerhet och ge viktig information för att planera framtida valpkullar på bästa sätt.

2022-05-01
619,00 kr
619,00 kr
  • På lager.
  •