Baskerville

Baskerville är ett varumärke som ägs av det brittiska företaget Company of Animals som grundades 1979 av den erkända djurtränaren och beteendespecialisten Dr. Roger Mugford. Företaget specialiserar sig på att skapa och tillverka innovativa produkter för att förbättra relationen mellan människor och deras husdjur. Köp produkter från Baskerville hos Arken Zoo Den kanske mest kända produkten från Baskerville är munkorgen Baskerville Ultra. Den här munkorgen ger både dig och... Visa fortsättningen

Baskerville är ett varumärke som ägs av det brittiska företaget Company of Animals som grundades 1979 av den erkända djurtränaren och beteendespecialisten Dr. Roger Mugford. Företaget specialiserar sig på att skapa och tillverka innovativa produkter för att förbättra relationen mellan människor och deras husdjur.

Köp produkter från Baskerville hos Arken Zoo

Den kanske mest kända produkten från Baskerville är munkorgen Baskerville Ultra. Den här munkorgen ger både dig och din hund trygghet i olika situationer, som på ett veterinärbesök eller på hundtrimmet, eller på promenaden om din hund gärna snappar åt sig saker från marken eller vill jaga vilda djur. Baskerville Ultra munkorg är ergonomiskt utformad och anpassad efter nosens form för maximal säkerhet och komfort för din vovve. Även fast din hund har på sig Baskerville Ultra munkorg så kan den båda flämta, dricka vatten och få i sig en liten godisbit.

5 fördelar med Baskerville Ultra munkorg

  • Håller veterinär/hundfrisör m.m. trygg under besöket
  • Ser till att din hund inte plockar upp och sväljer något farligt från marken
  • Låter din hund både flämta, dricka vatten och få lite godis även fast munkorgen är på
  • Ergonomiskt utformad och anpassad efter nosen
  • Förhindrar hunden att utföra oönskade beteenden på ett tryggt sätt
2018-02-23
från 219,00 kr
från 219,00 kr
  • På lager.
  •