Aniocyn

Aniocyn är en ny serie av sår- och hudvårdsprodukter för husdjur som bland annat hund och katt. Med Aniocyn minskar risken för infektion utan att irritera huden eller svida, samtidigt som den stödjer den naturliga läkningsprocessen. Så fungerar Aniocyn Aniocyn tillför hypoklorsyra till såret, vilket är samma substans som immunförsvaret använder för att bekämpa infektioner. Den är fri från alkohol, steroider, gifter och antibiotika, samt att den är skonsam och kan användas... Visa fortsättningen

Aniocyn är en ny serie av sår- och hudvårdsprodukter för husdjur som bland annat hund och katt. Med Aniocyn minskar risken för infektion utan att irritera huden eller svida, samtidigt som den stödjer den naturliga läkningsprocessen.

Så fungerar Aniocyn

Aniocyn tillför hypoklorsyra till såret, vilket är samma substans som immunförsvaret använder för att bekämpa infektioner. Den är fri från alkohol, steroider, gifter och antibiotika, samt att den är skonsam och kan användas även på känsliga områden som runt djurets ögon, öron och nos.

När kan man använda Aniocyn?

Aniocyn sårsrpay kan användas på alla möjliga sår på ditt husdjurs kropp, som exempelvis sår efter operationer, insektsbett, sprickor i trampdynorna eller vid irriterad hud.

Fördelar med Aniocyn

  • Aniocyn rengör såret och stödjer naturlig läkning utan att irritera huden
  • Aniocyn tar effektivt bort både bakterier, virus och svamp
  • Aniocyn är säkert att använda vid sårsköljning och för användning runt ögon, öron och näsa.
  • Aniocyn är fritt från alkohol, konserveringsmedel och antibiotika
  • Aniocyn hjälper till med att eliminera sårlukt

Köp Aniocyn sårspray hos Arken Zoo

Hos oss på Arken Zoo hittar du Aniocyn Sårspray som både är enkel att använda och applicera på ditt husdjur. Perfekt att ha i medicinskåpet vare sig du har en hund, katt eller något annat husdjur.

2021-08-30
169,00 kr
169,00 kr
  • Tillfälligt slut.
  •